úterý 14. června 2016

Aborym nahrávají/Nocturnal Art a Piarevaracien vydali nové alba



Industrial black metalisté Aborym odhalili informace týkající se nového alba, které skupina pojmenovala "Shifting.Negative". Materiál vyjde ještě tento rok pod křídly Agonia Records. S vyjímkou Fabbana se na novince představí zcela nová sestava. Ke kapele se připojil italský multiinstrumentalista  Dan V Danilo Valentini, který již nahrál kytarové party a basy, pak dlouhodobý spolupracovník s kapelou - basák Rg Narchost, kytarista Davide Tiso a klávesy/samply si vzal na starost Stefano Angiulli.


Kazašští black/death metalisté Nocturnal Art 9.června vydali své debutové album „Ночь ликана“, o jehož zveřejnění se postarali ruští Narcoleptica Prod. Album vyšlo jako jewelcase CD v limitaci 500 kusů. Skladbu „Строки к плачущей леди“ si můžete poslechnout na tomto odkaze. 


Běloruští folk/pagan metalisté Piarevaracien po čisté folkovém počinu „Spadčyna“ přicházejí s opět metalovou nahrávkou „U pošukach pačatku tych šlachoŭ“, která vyšla u labelu Crush the Desert Records ve formě digpacku CD v limitaci 500 kusů. Desku si můžete poslechnout na tomto odkaze. 


Žádné komentáře:

Okomentovat