pátek 12. srpna 2016

Wardruna/Darkthrone a Cradle of Filth chystají nové alba


          


Norské viking/neofolk/ambient duo vedené Einarem Selvikem Wardruna chystá své nové dílo, završující trilogii, která započala debutem "Runaljod - gap var Ginnunga", pokračovala přes "Runaljod - Yggdrasil" a nyní ji ukončí "Runaljod – Ragnarok". Deska bude vydána 21.října, podrobnější informace brzy, ukázka k albu zde. 


Norská black metalová legenda Darkthrone chystá nástupce desky "The Underground Resistance", která vyšla před třemi lety pod labelem Peaceville Records. Nové album se tedy bude pyšnit názvem "Arctic Thunder", níže si můžete prohlédnout cover alba. Kapela slibuje zvážnění výrazu a větší syrovost. Tři roky stará fošna "The Underground Resistance" se nesla ve znamení old school heavy metalu. Další informace brzy.


Britská melodic black/gothic klasika Cradle of Filth rozhodně nehodlá usnout a přichází s pár novinkami. Po vydání úspěšné novinky " Hammer Of The Witches" a vypuštění původní verze debutové desky - "Dusk And Her Embrace - The Original Sin" britsko/brněnská skupina oznamuje, že brzy začne pracovat na skladbách pro novou desku. Předběžný termín vydání byl stanoven na září příštího roku. Album budou CoF připravovat v Brně.

Další novinkou okolo kapely je vznikající animovaný, hororový snímek zasazený do světa upírů -  " Realm of the Damned". Dani Filth bude vyjadřovat charakter Balaur - upír Lord Supreme, dále se ve snímku představí zpěvačka Jill Janus, která zastoupí roli lovkyně a objeví se zde i bývalý frontman USA legendy Morbid Angel - David Vincent. Dále by se v projektu měli vyjevit jména jako Mayhem, Behemoth a Empire. Film vyjde 19.října a trailer naleznete na tomto odkaze. 

Žádné komentáře:

Okomentovat