pátek 7. října 2016

Pagan Black NIght vol. IX




S rokem 2016 zde máme další ročník Pagan Black Night, již s číslem IX. V tomto ročníku se vrátíme trochu k začátkům našich akcí a po boku naší bandy Dark Seal vystoupí po několikaleté odmlce znovu banda Sezarbil v nové sestavě a s novým programem. Další bude kapela, která pochází z Moravského Krasu a je všem známá pod názvem Degoryen, takže doufáme, že potěšíme ucho všek milovníků kvalitního black metalu. Sestavu doplní skvělí Pergamen z Prahy, kteří v Brně již delší dobu nevystupovali. Poslední kapelou jsou velmi nadějní Embrace the Darkness z Kuřimi, kteří spestří večer kvalitním melodickým death metalem.
Akce proběhne v Brněnském klubu Black Diamond, vstupné na místě bude 120,- Kč a pro fanoušky Dark Seal bude připraven bonus:
Prvních dvacet návštěvníků bude mít vstup + CD za 150,- Kč

Dark Seal děkuje za podporu: http://www.metalmania-magazin.eu/, http://www.czechblade.cz/, http://obscuro.cz/, http://www.murderous-prod.com/http://www.mortemzine.net/, http://metalsvet.cz/, http://www.lumbers.cz/, http://www.dsvoboda.cz/ a http://www.oknostudio.cz/
FB event

Žádné komentáře:

Okomentovat